• Üdvözlöm Hajdúböszörményben, a legnagyobb hajdúvárosban!

    Az elmúlt évek látványos fejlődése során új kép fogadja a városunkba érkezőket, ahol hangulatos sétát téve felfedezhetik értékeinket, hagyományainkat, épített örökségünket. Az egyre sokszínűbb településünkön izgalmas programok, rendezvények, kiváló gyógyvíz és fürdőkomplexum, feltöltődés és feledhetetlen élmények várják Önt is!

    Kiss Attila polgármester

  • 1

1. lépés               →
válassza ki, hogy melyik kategóriába tartozik

2. lépés          
a keresett dokumentumra kattintson rá

3. lépés
töltse le és már intézheti is az ügyét

Keresés

Fogadóóra

Vezetői ügyfélfogadás:

 Kiss Attila polgármester

2018. szeptember 5-én

Önkormányzati hírek

Lakáspályázat

A Gazdasági Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 272/2017. (XI.28.) GFK számú határozata alapján nyilvános pályázat útján ...

Bővebben...:

Pályázati felhívás

Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának Gazdasági Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága a 276/2017. (XI. 28.) GFK számú határozata alapján nyílt licit útján történő pályázatot hirdet a ...

Bővebben...:

Pályázati felhívás

 A „Felzárkózás a Magasabb Szintű Oktatáshoz” Közalapítvány pályázatot hirdet kimagaslóan tehetséges tanulók egyszeri tanulmányi ösztöndíjára.

Bővebben...:

Felhívás - fotópályázat

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet ”Hajdúböszörmény az én városom” címmel...

Bővebben...:

Felhívás - KSH

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Hajdúböszörmény településen 2017 október 2. és december 15. között hajtja végre a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?” című adatfelvételét.

Bővebben...:

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Keresse fel Dr. Kovács Krisztián Hajdú-Bihar megyei egyenlőbánásmód-referenst...

Bővebben...:

Hajdúböszörmény díszpolgárai

Az alábbiakban megtekintheti Hajdúböszörmény város korábbi és idei díszpolgárait...

Bővebben...:

Felhívás

A Képviselő–testület megvitatja Hajdúböszörmény város 2018. évi rendezvénytervét.

Bővebben...:

Tájékoztatás

A kártevő jelentősége a száraz meleg nyarakon való erős felszaporodásból adódik, ugyanis a hernyók jelenős károkat, tarrágást okoznak a disz- és gyümölcsfákon, illetve bokrokon, cserjéken.

Bővebben...:

Hőségriadó

Az EMMI Országos Tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve, az ország egész területére vonatkozóan 2017. év június 22-én (csütörtök) 00:00 órától, június 26-án (hétfő) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.

Bővebben...:

Felhívás

Kertész László Városi Könyvtár a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet olvasószolgálati munkatárs munkakör betöltésére.

Bővebben...:

Tartalékosokat vár a honvédség

Tartalékos katonákat toboroz a Magyar Honvédség a nemrégiben útjára indult új szolgálati forma, az önkéntes területvédelmi tartalékos rendszerbe. A honvédség mindazok jelentkezését várja, akik elkötelezettek, és tenni szeretnének saját lakókörnyezetük biztonságáért.

Bővebben...:

Városi kitüntetések adományozása

Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának „Hajdúböszörmény Város Díszpolgára Cím, valamint Hajdúböszörmény Város Tiszteletbeli Polgára Cím és Városi Kitüntetések alapításáról és adományozásáról” szóló

Bővebben...:

 

Heti étlap

Szabadtéri égetés szabályai

Tovább

További oldalak