• Üdvözlöm Hajdúböszörményben, a legnagyobb hajdúvárosban!

    Az elmúlt évek látványos fejlődése során új kép fogadja a városunkba érkezőket, ahol hangulatos sétát téve felfedezhetik értékeinket, hagyományainkat, épített örökségünket. Az egyre sokszínűbb településünkön izgalmas programok, rendezvények, kiváló gyógyvíz és fürdőkomplexum, feltöltődés és feledhetetlen élmények várják Önt is!

    Kiss Attila polgármester

  • 1

1. lépés               →
válassza ki, hogy melyik kategóriába tartozik

2. lépés          
a keresett dokumentumra kattintson rá

3. lépés
töltse le és már intézheti is az ügyét

Keresés

Fogadóóra

Vezetői ügyfélfogadás:

 Kiss Attila polgármester

2018. szeptember 5-én

Önkormányzati hírek

Felhívás

HAJDÚBÖSZÖRMÉNY VÁROS 2019. ÉVI RENDEZVÉNYTERVÉNEK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ

 

A Képviselő–testület megvitatja Hajdúböszörmény város 2019. évi rendezvénytervét.

A rendezvénytervbe bekerülhet minden olyan intézmény, civil szervezet, egyesület, egyház, alapítvány, aki a rendezvénytervhez szükséges Adatlapot pontosan kitöltve eljuttatja a Felhívásban megjelölt helyre.

Az azonos időpont elkerülése céljából kérjük, a rendezvény tervezett időpontjáról egyeztessen a már hagyományos programok szervezőivel, egyéb szervezetek vezetőivel.

Az adatszolgáltatás tájékoztató jellegű, javaslata nem jelenti azt, hogy a programot automatikusan az Önkormányzat támogatja. Az Ön által tervezett program a Képviselő-testület döntése alapján kerülhet be a rendezvénytervbe.

Kérjük, a mellékelt adatlap kitöltésével jelezze, milyen program, rendezvény megvalósítását tervezi a 2019. évben.

A „Adatlap” benyújtása kötelező azon szervezetek esetében is, akik CLLD megvalósítása érdekében létrejövő Helyi Akciócsoporthoz (HACS) nyújtottak be pályázatot.

Az Adatlap, valamint a Kitöltési útmutató letölthető innen: adatlap, kitöltési útmutató

Papír alapú Adatlap beszerezhető a Városháza 62. és 59. számú irodáiban.

A kitöltött adatlapokat PAPÍRALAPON szíveskedjen visszajuttatni a Városháza Iktatójába (földszint 21. számú iroda)!

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a megadott határidőig nem jelez vissza, a program nem kerülhet be a 2019. évi rendezvénytervbe.

A rendezvénytervvel és az Adatlappal kapcsolatban további információt Berta István vezető-főtanácsostól kérhet az 563-262-es telefonszámon.

 

AZ ADATLAPOK BEADÁSI HATÁRIDEJE:

  1. november 09. (péntek) 1400 óra

(Határidő után beküldött, illetve hiányosan kitöltött adatlapot nem fogadunk el!)

Lakáspályázat

A Gazdasági Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 272/2017. (XI.28.) GFK számú határozata alapján nyilvános pályázat útján ...

Bővebben...:

Pályázati felhívás

Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának Gazdasági Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága a 276/2017. (XI. 28.) GFK számú határozata alapján nyílt licit útján történő pályázatot hirdet a ...

Bővebben...:

Pályázati felhívás

 A „Felzárkózás a Magasabb Szintű Oktatáshoz” Közalapítvány pályázatot hirdet kimagaslóan tehetséges tanulók egyszeri tanulmányi ösztöndíjára.

Bővebben...:

Felhívás - fotópályázat

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet ”Hajdúböszörmény az én városom” címmel...

Bővebben...:

Felhívás - KSH

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal Hajdúböszörmény településen 2017 október 2. és december 15. között hajtja végre a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?” című adatfelvételét.

Bővebben...:

Egyenlő Bánásmód Hatóság

Keresse fel Dr. Kovács Krisztián Hajdú-Bihar megyei egyenlőbánásmód-referenst...

Bővebben...:

Hajdúböszörmény díszpolgárai

Az alábbiakban megtekintheti Hajdúböszörmény város korábbi és idei díszpolgárait...

Bővebben...:

Felhívás

A Képviselő–testület megvitatja Hajdúböszörmény város 2018. évi rendezvénytervét.

Bővebben...:

Tájékoztatás

A kártevő jelentősége a száraz meleg nyarakon való erős felszaporodásból adódik, ugyanis a hernyók jelenős károkat, tarrágást okoznak a disz- és gyümölcsfákon, illetve bokrokon, cserjéken.

Bővebben...:

Hőségriadó

Az EMMI Országos Tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár, az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve, az ország egész területére vonatkozóan 2017. év június 22-én (csütörtök) 00:00 órától, június 26-án (hétfő) 24:00 óráig II. fokú hőségriasztást adott ki.

Bővebben...:

Felhívás

Kertész László Városi Könyvtár a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet olvasószolgálati munkatárs munkakör betöltésére.

Bővebben...:

Tartalékosokat vár a honvédség

Tartalékos katonákat toboroz a Magyar Honvédség a nemrégiben útjára indult új szolgálati forma, az önkéntes területvédelmi tartalékos rendszerbe. A honvédség mindazok jelentkezését várja, akik elkötelezettek, és tenni szeretnének saját lakókörnyezetük biztonságáért.

Bővebben...:

 

Heti étlap

Szabadtéri égetés szabályai

Tovább

További oldalak