Hajdúböszörmény Város Önkormányzata fotópályázatot hirdet ”Hajdúböszörmény az én városom” címmel...

 A pályázat kiírója:

Hajdúböszörmény Város Önkormányzata

 

A pályázat célja:

Olyan fényképeket kérünk beküldeni, amely személyes inspirációk, benyomások alapján igényes formában jelenítik meg Hajdúböszörmény értékeit (legyen az épített környezeti, vagy természeti érték, szellemi kincs, vagy személy).

A pályázat nyitott, azon foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet, kivétel képeznek a zsűri tagjai és a szervezők. Egy személy maximum 3 db képpel pályázhat. Sorozatot nem fogadunk el.

 

Formai és technikai követelmények:

A pályázat kiírója a képarányok tekintetében nem ad megkötést, de értelemszerűen figyelembe kell venni azt, hogy a pályamű – sikeres szereplés esetén – kiállítható, ill. könyvben, kiadványban szerepeltethető legyen, ezért a pályázók törekedjenek a szabványos, vagy ahhoz közeli oldalarányok használatára.

 

File-típus: kizárólag JPG formátumú képpel lehet pályázni.

Méret: hosszabbik oldal, fekvő kép esetén 1400 pixel, álló kép esetén 1000 pixel
Minimális eredeti méret: 2592 x 1944 pixel.

A pályázaton legalább 2562x1936 felbontású eredeti képpel lehet részt venni, melynek kicsinyített 1400x1000 pixeles változatát kell elküldeni az alábbi címre a kitöltött és aláírt digitalizált nevezési lappal együtt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A zsűrizés után a szervezők a pályázaton díjazott, valamint a válogatott képek nagy felbontású változatát bekérik a pályázóktól.

A megadott paraméterektől eltérő digitális anyagokat nem áll módunkban elfogadni.
A pályázó tudomásul veszi, hogy a bekért nagyfelbontású képek feltöltése hiányában a kiíró kizárhatja őt a pályázatból.

Kép elnevezése (fájlnév):

A beküldött képek fájl neve a következő adatokat tartalmazza: a pályázó CSALÁD_INEVE_KERESZTNEVE_KÉP CÍME.jpg

 

A pályázat díjazása:

A legszebb pályamunkákat beküldőket az Önkormányzat által felkért szakértők véleménye alapján pénzjutalomban részesítjük: 

  1. helyezett: 50.000.- ft
  2. helyezett: 40.000.- ft
  3. helyezett: 30.000.- ft

A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy a zsűri javaslatai alapján a pályadíjakat megoszthassa vagy átcsoportosíthassa.

A pályázat kiírója az eredményről a döntést követő 15 napon belül valamennyi pályázót írásban értesíti, és a nyertes pályázók névsorát és alkotásait www.hajduboszormeny.hu honlapon közzéteszi.

 

Egyéb tudnivalók:

A fotópályázaton történő részvétel ingyenes, nevezési, regisztrációs díj nincs.

A ”Hajdúböszörmény az én városom” pályázaton korábban már nevezett műveket beküldeni nem lehet.

A pályázatra csak olyan felvételekkel nevezhetnek a szerzők, amelyek három évnél nem régebben készültek, és amelyeket korábban kiállításon még nem mutattak be.

A pályázó a nevezési lap kitöltésével és a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a Hajdúböszörmény Város Önkormányzat pályázati feltételeit, és egyben hozzájárul, hogy a beküldött pályaműveket a rendező térítésmentesen felhasználhatja promóciós anyagain, kiadványaiban és honlapján időbeli korlátozás nélkül.

A pályázat kiírója fenntartja a változtatás jogát, hogy változtassa a pályázati kiírást.

A pályázat kiírója a beérkezett adatokat és anyagokat bizalmasan kezeli.

A pályázat kiírója köteles minden megjelenés kapcsán feltüntetni a pályázó nevét.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a beadó fotográfust (szerzőt) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

 

A pályázati naptár:

Beküldési határidő:2017.november 30.

Elbírálási határidő: 2017.december 15.

 

További információ:

 +36 52 563 262 TELEFONSZÁM és Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Nevezési lap letöltése