Hajdúböszörmény Város Önkormányzatának Gazdasági Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottsága a 276/2017. (XI. 28.) GFK számú határozata alapján nyílt licit útján történő pályázatot hirdet a ...

 

  • 4220 Hajdúböszörmény, Tizenhárom vértanú utca 14. szám alatti 2. számú, 18 m²-es garázs,

 mint gépkocsi tároló helyiség bérbeadásra.

 A bérlemény megtekinthető: 2017. december 14. (csütörtök) 16ºº-163º óra között.

A bérleti díj alsó határa, amelyre licitálni lehet: 8.000,- Ft/hó. A bérleti díj a licitálás során 500,-Ft/hó összeggel emelkedik mindaddig, amíg egyetlen ajánlattevő marad versenyben, és vállalja a legmagasabb összeg megfizetését. Ha további ajánlat nincs, a licitálás vezetője a megajánlott legmagasabb összeg háromszori kikiáltása után kijelenti, hogy a legtöbbet ajánló az ingatlan bérleti jogát megszerezte.

A bérleti szerződés időtartama 3 év.

(A bérleti jogviszony időtartama alatt a bérlő kötelezettsége a pótlás, csere, karbantartás és felújítás. A jogviszony lejártakor a helyiséget az átvételkori állapotnak megfelelő állapotban kell visszaadni az Önkormányzat részére. Amennyiben az Önkormányzat településrendezési, vagy egyéb érdekből az ingatlan hasznosítására igényt tart, úgy a bérleti jogviszonyt 30 napos határidővel bármikor felmondhatja.)

A nyílt licitálás időpontja: 2017. december 20. (szerda) 930 óra

Helye: Polgármesteri Hivatal 40-es szoba

 További tájékoztatás kérhető az 52/563-240 telefonszámon, illetve a Polgármesteri Hivatal I. emelet 40-es irodájában.