Városi Televízió

 

A televízió 1994 áprilisában kábelhálózaton kezdte el vetíteni rendszeresen adásait, majd 1996. március 15 óta az UHF 35-ös csatornán sugároz hétfőn, kedden: 18:30-20:00 óráig, szerdán, csütörtökön, pénteken 18:00-20:00 óráig, illetve a fentmaradó időben, hétfőtől vasárnapig képújságot ad.
Szerkesztőségünk célja, hogy a nézők mindegyike megtalálja kínálatunkban a neki tetszőt. Az adásokban szereplő tudósítások, riportok, interjúk többsége közéleti, gazdasági, kulturális témájúak. Az eseménytudósítások mellett a várost érintő fontos kérdések hátterét is megvilágítjuk.

{wmv}szabadhajdu{/wmv}
ha nem jelenik meg a video, akkor kattintson a fenti képre

A televízióban rendszeres megszólalási lehetőséget kapnak a város vezetői az országgyűlési és helyi képviselők, intézmények és civil szervezetek képviselői, illetve a lakosság is.
Az oktatástól az egészségügyig, a mezőgazdaságtól a vállalkozásokig, a szociálpolitikától a kultúráig a nézőket érintő témával részletesen foglalkozik a szerkesztőség.
A munkatársak - két szerkesztő-riporter, egy operatőr, két vágó- több mint 20000 saját gyártású anyagot készítettek az elmúlt években.
Szerkesztőségünk kiemelt figyelmet fordít az értékmegőrzésre. Az elmúlt évek során sok művészeti felvétellel gazdagították archívumukat.
Az értékmegőrzés szempontjait szem előtt tartva sorozatokat készítettek a böszörményi szobrokról, épületekről, a város múltjának emlékeiről. A város neves személyiségeiről a jövő számára is megőrizhető portréfilmeket készítettek.
A Városi Televízió vállalja reklámfilmek sugárzását, vállalkozók számára referenciafilmek készítését.


Városi Televízió (Sillye Gábor Művelődési Központ és Közösségi Ház)

Cím: Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.

Telefon: (52) 229-190

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.hbtv.hu

 

HBApró - Hajdúböszörmény online újságjaA HBApró a Szabadhajdú Nonprofit Kft. szervezésében 2009. október 1-jén  indult online újság. Elsődleges célja, Hajdúböszörmény lakosságának naprakész információkkal történő ellátása a világhálón. Az internet által nyújtott lehetőséget kihasználva, elsősorban helyi híreinkhez kapcsolódó képtárat is találnak a hozzánk ellátogatók. Nálunk nem csak elolvasni lehet a híreket, hanem hozzászólni, értékelni és megosztani a legnépszerűbb közösségi oldalakon. Fórumunkban különböző témákban lehet eszmét cserélni, sőt új téma nyitására is van lehetőség.

Oldal szerkesztői:
Gaál Szabolcs és Zelizi Pál

Az HBApró és az MTI a honlapon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.


Elérhetőség: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
4220 Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.