A Napsugár Óvoda 16 csoportos intézmény, melynek székhelye a felújított, akadálymentesített Polgári u. 48-50. szám alatt található. Az épület modern, minden igényt kielégítő, komplex nevelési szolgáltatást nyújt. A Hajdúböszörményi Egységes Pedagógiai Szakszolgálat a földszinten található, amely hatékonyabbá teszi a pedagógiai szakmai munkát. Jól kidolgozott rendszerben használják az ide járó gyermekek a tágas tornatermet és a só szobát. A Weszprémi utcai telephelyünk 4 csoportos, a város központjában található, a szülők szívesen választják családias, gyermekbarát légköre miatt. A bodaszőlői tagóvodánkba járó gyermekek a Vincellér utcán 3 csoportban, a Boda Katalin utcán 1 csoportban nevelkednek. A településen élők elégedettek az óvodában folyó nevelőmunkával, problémát főként az okoz, hogy hely hiánya miatt nem tudunk felvenni minden bodaszőlői 3 éves gyermeket. Óvodánk bekapcsolódott a kompetencia alapú óvodai nevelési programba és az integrációt elősegítő óvodai fejlesztő programba. A hozzánk érkező gyermekek és családok ismeretében hangsúlyt fektetünk az egészség- és környezettudatos magatartás és szemléletmód kialakítására. Arra törekszünk, hogy kiegyensúlyozott, széles látókörű, önkifejezésre képes, kreatív gyermekeket neveljünk. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy az óvodáskor végére birtokában legyenek a sikeres iskolakezdéshez szükséges készségeknek, képességeknek.
Óvodánkba 375 gyermeket tudunk fogadni.

Vállaljuk a sajátos nevelési igényű gyermekekkel való foglalkozást. Kimondottan jó tárgyi feltétekkel rendelkezünk, esztétikus környezetben 34 óvodapedagógus és 30 technikai dolgozó segíti az óvoda mindennapi életét. A Napsugár Óvodáról, csoportjairól, az itt folyó szakmai munkáról tájékozódhatnak az érdeklődők a www.napsugarovoda-hb.hu honlapon.

Játékban, élményekben, tevékenységekben gazdag napsugaras mindennapok megélésére törekszünk.

Az intézmény vezetője: Göröghné Bocskai Éva

Az intézmény székhelye: Hajdúböszörmény, Polgári utca 48-50.

Tagintézménye: Bodaszőlői Óvoda ( Bodaszőlő, Vincellér utca 12.)

Telephely: Weszprémy G. utca 5.
Telefon: 52/228-249
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Óvodai körzethatárok

  Intézményi beszámoló megtekintése